Tuesday, November 6, 2012

Grilled Chicken Breast With A Green Apple-Lime Guacamustard Salsa. Pechuga A La Parrilla Con Guacamustard Salsa De Manzana Verde-Limon.

ENGLISH.

Grilled chicken breast with a green apple-lime guacamustard salsa.

4 servings.

Ingredients:

- 4 skinless, boneless chicken breast.
- 1 big avocado.
- 1/2 a green apple diced.
- 1 radish in really small dices.
- Juice of 1 lime.
- 1 tablespoon of all natural mustard.
- 1 tablespoon of Extra Virgin Olive Oil.
- Mrs. Dash.
- Salt and Pepper to taste.

Directions:

Take the skinless and boneless chicken breast already cleaned slice them in half after that season with olive oil, Mrs. Dash, salt and pepper, grilled chicken until you get a nice brown color.

Take half of the avocado and dice it, mix with the already diced radish and green apple pour a little bit of lime juice, season with salt and pepper. Take the other half of the avocado and place it in the food processor along with the lime juice and mustard.

As easy as that put two chicken breast on your plate and pour the mustard salsa and after that the diced mix. Enjoy, fast and easy.

ESPAÑOL.

Pechuga De Pollo Con Guacamustard Salsa De Manzana Verde-Limon.

- 4 pechugas de pollo, sin piel y deshuesadas.
- 1 aguacate grande.
- 1/2 manzana verde en cuadritos.
- 1 rábano en pequeños cuadritos.
- El jugo de 1 limón.
- 1 cucharada de mostaza natural.
- 1 cucharada de aceite de oliva extra virgen.
- Mrs. Dash (Sazon de especias sin sal).
- Sal y pimienta al gusto.

Instrucciones:

Tome las pechugas de pollo sin piel y deshuesada ya limpias y rebane por la mitad, luego sazone con aceite de oliva, Mrs. Dash, sal y pimienta, ponga en la parrilla hasta que el pollo tenga un color acaramelado.

Tome la mitad del aguacate y corte en cuadritos, mezcle con la manzana verde ya en cuadros y el rábano, eche un poco del jugo de limón, sazone con sal y pimienta. Tome la otra mitad del aguacate y coloque en el procesador de alimentos con el jugo de limón y mostaza.

Tan fácil como eso coloque dos pechugas de pollo en el plato, vierta la salsa de mostaza y luego la mezcla en cuadritos. Disfrute, rápido y fácil.

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